EMAS rendelet - AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 761/2001/EK RENDELETE (2001. március 19.) a szervezeteknek a közösségi környezetvédelmi vezetési és hitelesítési rendszerben (EMAS) való önkéntes részvételének lehetővé tételéről.


 

A BIZOTTSÁG HATÁROZATA (2001. szeptember 7.) a szervezeteknek a közösségi környezetvédelmi vezetési és hitelesítési rendszerben (EMAS) való önkéntes részvételének lehetővé tételéről szóló 761/2001/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet végrehajtásával kapcsolatos útmutatásról


 

A BIZOTTSÁG 2001. szeptember 7-i AJÁNLÁSA a szervezeteknek a Közösség környezetvédelmi vezetési és hitelesítési rendszerében (EMAS) való önkéntes részvételét biztosító, 761/2001/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet végrehajtására vonatkozó iránymutatásról

 

Az Európai Unió joganyaga kizárólag az Európai Unió Hivatalos lapjának nyomtatott kiadásában megjelent változatban tekinthető hitelesnek.
A mindenkori hatályos közösségi jogszabályok szövege az Európai Unió hivatalos nyelvein ingyenesen elérhető a következő portálon:

http://europa.eu.int/eur-lex

 

 


© nEtural webdesign 2005. Az oldalon közölt bárminem kép, hang, írott anyag,
valamint grafikai elem szabad felhasználására fenntartja magának a jogot
a nEtural webdesign és az oldal tulajdonosa.

A közölt elemek felhasználása a fenti tulajdonosok engedélyéhez kötött !